Люис и Себ откриват битката във Формула 1 в Австралия

Новият сезон във Формула 1 по традиция ще започне в Австралия, а битката между Мерцедес и Ферари се очаква да бъде още по-оспорвана.

 

Люис Хамилтън ще погледне към пета титла в кариерата си, но Себастиан Фетел иска да върне Скудерията на върха и отново да спечели в Мелбърн, където триумфира и преди година.

 

От Ред Бул обаче също се очаква да бъдат силни, а Макс Верстапен и Даниел Рикардо винаги могат да объркат сметките на фаворитите.

 

Интерес предизвиква и представянето на Макларън, който след смяната на Хонда с Рено имаше сериозни проблеми по време на предсезонните тестове.

 

От Рено, Уилямс и Форс Индия се надяват също да прогресират, а Торо Росо може да се окаже приятната изненада с моторите на Хонда, след като се представи на ниво по време на пробите в Барселона.

 

Сигурно е, че ни очаква вълнуващ сезон, а още първата надпревара не е за изпускане, така че гледайте първото състезание за 2018-а година в неделя, 25-и март, от 7,10 часа сутринта, по Диема Спорт 2 Hd. Квалификацията е в събота от 8,00 също по ДС2.