Важно

Уважаеми зрители,

Уважаеми партньори,

С цел поддържане на високото качеството на услугата и повишаване на достъпността на каналите от пакета Diema Extra, считано от 28 май 2016 г., Нова Броудкастинг Груп АД („Нова“) ще започне предоставянето на две отделни – HD и SD версии на всеки от каналите – Diema Sport и Diema Sport 2. Всяка версия ще има и съответното отделно лого, което ще отличава със специален HD знак каналите във висока резолюция.

Както и досега, Нова ще продължи да удовлетворява желанието на спортните фенове и ще създава, закупува и предоставя за разпространение най-богатото и разнообразно спортно съдържание в HD качество. За нашите партньори кабелни, сателитни и IPTV оператори, които предлагат на абонатите си Diema Sport и Diema Sport 2 в HD резолюция, предлагаме всеки от каналите в HD резолюция и с допълнението „HD“ в логото на екран.

За да бъдат избегнати всички неясноти - в случай, че наш партньор - платформен оператор предлага на своите зрители SD версията на Diema Sport и/или Diema Sport 2, той е длъжен на първо място да разпространява съответстващата версия на каналите без HD обозначение, и на второ – да информира своите абонати надлежно за предоставяната версия.
Както и досега, каналът Trace Sports Stars ще се предлага за разпространение единствено в HD резолюция.

За повече информация, вижте ТУК