Как да гледам

Diema Extra

Diema Extra предлага на спортните фенове най-богатото и разнообразно спортно съдържание в HD качество и общо три спортни HD канала – Diema Sport, Diema Sport 2 и Trace Sports Stars. Най-доброто от „А” група на българското първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига, включително и съботния мач от 17:00 часа, възловите срещи от турнира за Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, Европейските квалификации за УЕФА ЕВРО 2016 и за Световната Купа на ФИФА 2018, мачове от Лига 1 и Купата на Лигата на Франция допълват Diema Extra с много качествен футбол. Пакетът Diema Extra можете да намерите при своя оператор срещу препоръчителна месечна такса от 5,99 лв. с ДДС.

Diema Sport

Diema Sport HD, част от пакета Diema Extra, предлага най-доброто от „А” група на родното първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, най-качествените мачове от френския футбол, както и още много екшън от най-интригуващите спортни сблъсъци. Всичко това в HD качество за едно вълнуващо спортно изживяване.

Diema Sport 2

Към най-доброто от „А” група на българското първенство, дербитата от Висшата лига и футбола на Острова и най-качествените мачове от френския футбол, Diema Sport 2, част от пакета Diema Extra, добавя още много популярни и вълнуващите спортни надпревари.

Trace Sport Stars

Светският живот на спортистите и най-горещите и интересни лайфстайл новини от света на спорта са запазена марка в ефира на първия по рода си платен HD канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – Trace Sport Stars, част от пакета Diema Extra. Последни новини, класации, любовни афери, хобита и всичко, което феновете искат да знаят за своите любимци на български език.

HD

Kаналите Diema Sport, Diema Sport 2 и Trace Sports Stars се предоставят до мрежите на кабелните, сателитните и IPTV оператори. За да гледате каналите в HD, трябва да имате абонамент при вашия оператор за съответния HD пакет, HD цифров декодер и съвместим HD телевизионен приемник.