Трипъл-дабъл с Ливърпул, Ман Юнайтед и Ман Сити

След прекъсването в клубния календар заради мачове на националните отбори, Висшата лига се завръща с аплимб!

Съботният ден ни предлага три прекрасни мача с участието на първите три отбора в класирането - Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Съботният трепълр-дабъл от Висшата лига стартира в Южен Лондон. След дълга серия от загуби и още по-дълга серия без победа орлите от столицата отново намериха повод за радост след успеха си над Хъдърсфилд.

Предстои ново изпитание обаче за Рой Ходжсън и неговия Кристъл Палас. Ливърпул ще търси победата, за да се отправи към тежката си серия от мачове с усмивка и добро настроение. След този двубой за червените на Юрген Клоп предстоят двата 1/4-финала в Шампионската лига, а между тях и мърсисайдското дерби с Евертън на "Гудисън Парк"

В опит да запази второто си място Манчестър Юнайтед приема Суонзи.

Жозе Моуриньо сериозно критикува своите играчи след отпадането от Шампионската лига и безличния успех над Брайтън за ФА къп.

Гостите от Южен Уелс се борят за оцеляването си. Те загубиха само веднъж в последнитеси осем шампионатни срещи, но никога не са печелили в първенството на „Олд Трафорд“.

Може ли тимът на Карлос Карвалял да развали още повече настроението на Моуриньо?

Манчестър Сити ще спечели титлата, ако спечели следващинте си два мача.

В първия от тях препятствието пред гражданите е Евертън.

Карамелите запазват шансове за участие в евротурнирите през следващия сезон и са мотивирани да се борят за седмата позиция, така че не са отбор за подценяване.

По-рано през кампанията те се превърнаха в един от малкото тимове, препънали машината на Пеп Гуардиола. Освен това преди тази среща записаха две поредни победи и отново се чувстват комфортно при Сам Алърдайс.

Гледайте:
Кристъл Палас – Ливърпул! В събота, 31-ви март, от 14:30.
Манчестър Юнайтед – Суонзи! В събота от 17,00.
Евертън - Манчестър Сити! В събота, от 19:30.

По Диема Спорт 2 HD!